Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2021, 17:11
Čas čítania 0:50
Kamila Šebestová

Bývalá kráľovná krásy strhla novej miss Srí Lanky korunku, dôvodom mal byť jej rozvod. Nasadila ju na hlavu vicemiss

NEWS SRÍ LANKA
Uložiť Uložené

Po napadnutí mala miss Srí Lanky na hlave poranenia.

Bývalá miss Srí Lanky v nedeľu na pódiu napadla tohtoročnú kráľovnú krásy. Počas televízneho vysielania jej strhla z hlavy korunku a dala ju finalistke, ktorá obsadila druhé miesto. Nová miss Srí Lanky po útoku rozrušene odišla do zákulisia.

Pushpika De Silva nemôže dostať cenu, lebo je rozvedená,“ poukazovala bývalá misska na konzervatívne pravidlo v súťaži krásy, ktoré hovorí o tom, že vyhrať môžu len vydaté ženy. 

Nová miss Srí Lanky so svojím mužom síce nežije, no rozvedení ešte nie sú. Podľa slov jej manžela ich rozvodové konanie ešte nie je ukončené. Organizátori súťaže výhru Pushpiky De Silva potvrdili. Po útoku sa jej ospravedlnili a korunku jej vrátili.

Riaditeľ súťaže Chandimal Jayasinghe BBC povedal, že sú z tohto incidentu sklamaní. 

Je hanba, ako sa Caroline Jurie (bývalá miss) chovala na pódiu. Naša organizácia už začala vyšetrovanie,“ skonštatoval. 

Tohtoročná miss Pushpika De Silva utrpela po napadnutí úrazy na hlave. Skončila v nemocnici, odkiaľ napísala príspevok na sociálnu sieť. Tvrdila, že tento konflikt nenechá len tak. 

Odporúčané
Cestovala som po Srí Lanke: Je to krajina zvláštnych zamestnaní, človeku zaplatíš za to, že ti na WC odmotá a podá toaleťák Cestovala som po Srí Lanke: Je to krajina zvláštnych zamestnaní, človeku zaplatíš za to, že ti na WC odmotá a podá toaleťák 30. septembra 2023, 9:30

Stále nie som rozvedená,“ obhajovala svoju výhru na Facebooku. „Pravá kráľovná nie je tá, čo uchmatne korunu inej žene, no tá, čo ju potajomky inej žene nasadí,“ dodala.

Agresívnu modelku aj riaditeľa súťaže Miss Srí Lanka už vypočúvala polícia. Podľa spravodajského portálu BBC je táto súťaž jednou z najdôležitejších ceremónií v krajine. Na udeľovaní cien kráľovnej krásy bola prítomná napríklad aj žena premiéra Srí Lanky. 

Odporúčané
Študenti aj pracujúci budú mať v Bratislave výrazne lacnejšiu električenku, rušia sa však 15-minútové lístky MHD Študenti aj pracujúci budú mať v Bratislave výrazne lacnejšiu električenku, rušia sa však 15-minútové lístky MHD 6. apríla 2021, 14:34
Domov
Zdieľať
Diskusia