Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2021, 8:50
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Už sa len modlíme, hovoria o raperovi DMX-ovi najbližší. Po infarkte nejaví známky života

Už sa len modlíme, hovoria o raperovi DMX-ovi najbližší. Po infarkte nejaví známky života
OSOBNOSTI DMX
Uložiť Uložené

Podľa manažérky je DMX vo „vegetatívnom stave“. Znamená to, že sa môže kedykoľvek prebudiť.

Rodina legendárneho rapera DMX-a vydala stanovisko, v ktorom opisuje jeho aktuálny zdravotný stav. Podľa denníka People, ktorý má vyjadrenie k dispozícii, 50-ročný interpret momentálne „čelí vážnym zdravotným problémom“.

Rodina zároveň potvrdila medializované informácie o tom, že ešte v piatok priviezli DMX-a s infarktom do nemocnice White Plains Hospital v New Yorku.

„Žiadame vás, aby ste na nás a Earla/DMX-a naďalej mysleli, modlili sa za neho a rešpektovali naše súkromie, keďže momentálne čelíme tejto situácii,“ dodáva rodina rapera v stanovisku. 

Manažérka Nakia Walkerová potvrdila, že interpret v minulosti nominovaný na Grammy sa nachádza vo vegetatívnom stave. Znamená to, že sa síce môže kedykoľvek prebudiť a zatiaľ nie je v kóme, lekári však nešpecifikovali rozsah poškodenia orgánov. „Už sa len modlíme,“ dodala manažérka, podľa ktorej lekári nezaznamenávajú žiadnu aktivitu mozgu rapera, informuje Buzzfeed.

Advokát DMX-a ešte počas víkendu potvrdil, že jeho klienta drží pri živote umelá pľúcna ventilácia. 

Odporúčané
DMX je napojený na pľúcnu ventiláciu, právnik nevylúčil ohrozenie života DMX je napojený na pľúcnu ventiláciu, právnik nevylúčil ohrozenie života 4. apríla 2021, 10:22

Podľa informácií TMZ utrpel DMX infarkt po predávkovaní sa drogami. V minulosti viackrát absolvoval pobyty v centrách pre drogovo závislých, vždy sa však k drogám vrátil. Svojím vzťahom k marihuane a ku kokaínu sa nikdy netajil. 

DMX mal pred pár rokmi vystupovať na slovenskom festivale Hip Hop Žije, koncert však zrušil preto, že sa uhryzol do jazyka.

Domov
Zdieľať
Diskusia