Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2021, 10:22
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

DMX je napojený na pľúcnu ventiláciu, právnik nevylúčil ohrozenie života

DMX je napojený na pľúcnu ventiláciu, právnik nevylúčil ohrozenie života
Zdroj: Shahar Azran/WireImage
HUDBA DMX
Uložiť Uložené

Dlhoročný právnik slávneho rapera tvrdí, že nevie, čo spôsobilo infarkt. Podľa bulvárneho denníka TMZ sa DMX predávkoval drogami.

Legendárny raper DMX je v súčasnosti napojený na umelú pľúcnu ventiláciu, pretože nedokáže dýchať sám. Potvrdil to jeho dlhoročný právnik Murray Richman, ktorý zároveň tvrdí, že nevie, čo spôsobilo infarkt 50-ročného interpreta, informuje portál NBC News. Do nemocnice priviezli rapera ešte v piatok večer vo vážnom stave, museli ho oživovať a napojiť na prístroje. 

„Earl (civilné krstné meno rapera DMX – pozn. red.) bol zlatý chlapec. Bol človekom, ktorý dokázal rozprávať príbehy. Láme mi to srdce,“ dodal právnik. 

Odporúčané
DMX údajne dostal infarkt po predávkovaní sa drogami, je vo veľmi vážnom stave DMX údajne dostal infarkt po predávkovaní sa drogami, je vo veľmi vážnom stave 3. apríla 2021, 17:56

Podľa informácií bulvárneho denníka TMZ lekári ešte včera nevylučovali ani najhorší možný scenár a stav mimo ohrozenia života nepotvrdil ani Richman. Prognózy pre rapera podľa bulvárneho portálu nie sú pozitívne ani v nedeľu, už ho prišli pozrieť aj deti. 

TMZ sa zároveň podarilo zistiť, že infarkt si DMX pravdepodobne privodil sám predávkovaním sa drogami. Legenda v minulosti nominovaná na cenu Grammy sa netajila svojím vzťahom ku kokaínu a k marihuane. Naposledy sa do centra pre drogovo závislých prihlásil DMX pred pár mesiacmi, keď sa vrátil z väzenia, kde si odsedel 12 mesiacov za daňové podvody.

Domov
Zdieľať
Diskusia