Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2021, 19:14
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik

Mladík na štvorkolke pri úteku pred políciou driftoval medzi autami. Ľudia len odskakovali, deti padali z bicyklov

Mladík na štvorkolke pri úteku pred políciou driftoval medzi autami. Ľudia len odskakovali, deti padali z bicyklov
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj
NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

25-ročný Tomáš si bratislavské ulice pomýlil s videohrou.

Muž z Bratislavy, ktorý má zákaz viesť akékoľvek motorové vozidlá počas 60 dní, ohrozil nebezpečnou jazdou na štvorkolke v stredu (31. 3.) popoludní viacero osôb. Ako v sobotu informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff, polícia vyzýva svedkov, prípadne poškodených, aby kontaktovali políciu.

Odporúčané
REPORTÁŽ: Ako v noci policajti kontrolujú zákaz vychádzania? REPORTÁŽ: Ako v noci policajti kontrolujú zákaz vychádzania? 12. marca 2021, 14:30


Ako priblížil Szeiff, 25-ročný Tomáš v stredu krátko po 16.30 h nasadol pred obchodným domom v Dúbravke na štvorkolku značky Honda a vydal sa do cestnej premávky. Na križovatke ulíc Drobného a Na vrátkach ho spozorovala policajná hliadka, ktorá ho chcela zastaviť.

Vodič náhle prudko zvýšil rýchlosť a v smere po Drobného ulici začal hliadke unikať, pričom svojou riskantnou a nebezpečnou jazdou ohrozil ostatných účastníkov cestnej premávky a takmer spôsobil dopravnú nehodu. Video z naháňačky zverejnila polícia na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia