Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2021, 16:42
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Futbalisti Juventusu v čase pandémie zorganizovali ilegálnu párty s desiatkami ľudí. Toto je ich trest

Futbalisti Juventusu v čase pandémie zorganizovali ilegálnu párty s desiatkami ľudí. Toto je ich trest
Zdroj: Unsplash/Scott Warman
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tréner Andrea Pirlo všetkých troch vyškrtol zo súpisky, na sobotňajšom derby sa nezúčastnia.

Americký futbalista Weston McKennie hrajúci za taliansky Juventus Turín zorganizoval ilegálnu párty, kam okrem svojich tímových spoluhráčov Paula Dybalu a Arthura Mela pozval ďalších 20 kamarátov.

Odporúčané
Ivana tetuje Lila Wayna, Chrisa Browna či Miu Khalifu: Volajú si ma k sebe domov, často počúvam ich pripravované albumy (Rozhovor) Ivana tetuje Lila Wayna, Chrisa Browna či Miu Khalifu: Volajú si ma k sebe domov, často počúvam ich pripravované albumy (Rozhovor) 28. marca 2021, 14:30

Ako informuje ESPN, trojica hráčov úradujúceho talianskeho majstra sa preto nezúčastní na sobotňajšom derby 29. kola Serie A na štadióne FC Turín. Zo súpisky ich vyškrtol tréner Juventusu Andrea Pirlo, ktorý je z ich správania sklamaný.

„Všetci traja chýbajú v nominácii. Je to moje rozhodnutie. Podobné akcie sa organizovali vždy, ale v čase celosvetovej pandémie koronavírusu pre ne nie je miesto. Pre mnohých ľudí sme vzormi a musíme sa podľa toho aj správať,“ povedal Pirlo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paulo Dybala (@paulodybala)

Nepovolený večierok futbalisti zorganizovali v čase pandémie, keď v Taliansku platia striktné pravidlá vrátane zákazu vychádzania od desiatej hodiny večer do piatej hodiny ráno. Polícia prišla do McKennieho vily okolo 23.30 h po tom, čo susedia nahlásili rušenie nočného pokoja.

Juventus sa aktuálne s 55 bodmi nachádza na tretej priečke tabuľky talianskej Serie A. V snahe získať desiaty titul v sérii zaostáva o 10 bodov za vedúcim Interom Miláno.

Domov
Zdieľať
Diskusia