Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2021, 17:46
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

June sa stáva líderkou odboja. Trailer pre 4. sériu Handmaid’s Tale sľubuje pád Gileádu a vojnu

June sa stáva líderkou odboja. Trailer pre 4. sériu Handmaid’s Tale sľubuje pád Gileádu a vojnu
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY THE HANDMAID'S TALE
Uložiť Uložené

4. séria The Handmaid’s Tale sa začne už 28. apríla na Hulu.

The Handmaid’s Tale sa stále drží v rebríčkoch sledovanosti a vyhráva aj rôzne ocenenia. Seriál začne koncom mesiaca už svoju 4. sériu. Pozrieme sa na postupný rozpad Gileádu, o ktorý sa najväčšou mierou chce zapríčiniť práve June (Elizabeth Moss).

V diktátorskom štáte nájde podporu ľudí, ktorí toho už majú dosť. Postaví sa proti nej viac nepriateľov než kedykoľvek predtým, takže sa budeš musieť rozlúčiť aj s niektorými obľúbenými postavami. Pokus o prevrat neprežije každá z nich.

Odporúčané
Svet Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prezrádza nové tajomstvá o svete Marvelu a pravdu o Captainovi America Svet Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prezrádza nové tajomstvá o svete Marvelu a pravdu o Captainovi America 27. marca 2021, 15:26

V seriáli sa Amerika zmenila na republiku Gileád, kde ženy slúžia ako otrokyne a ich telá patria vláde. Jedna z takzvaných služobníc menom Offred (June Osborne) vystupuje v centre diania a so svojím nespravodlivým osudom sa odmieta zmieriť. Prvé 3 z celkových 10 nových epizód uvidíme 28. apríla a následne každý týždeň ďalšiu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia