Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2021, 16:46
Čas čítania 0:48
Lukáš Čelka

Karol Kučera: Všetci sa pozerajú do zrkadla okrem pani prezidentky

Karol Kučera: Všetci sa pozerajú do zrkadla okrem pani prezidentky
Zdroj: FOTO TASR - Jaroslav Novák
NEWS
Uložiť Uložené

Kučera sa domnieva, že prezidentka má jasné ciele od začiatku tejto vlády.

Bývalý slovenský profesionálny tenista a člen Výboru pre vzdelávanie, vedu, techniku a šport Národnej rady Slovenskej republiky Karol Kučera sa na svojom Facebooku obul do prezidentky. V útočnom statuse tvrdí, že ona jediná sa „nepozerá to zrkadla.“

Podľa jeho slov práve Sulík a prezidentka spochybňovali celoplošné testovanie a opatrenia, pričom tvrdili, že minister zdravotníctva situáciu nezvláda a mal by odísť. Kladie si tiež otázku, čo s prezidentkou riešili po odchode Krajčího Remišová a bývalá ministerka Kolíková.

Tvrdí, že to prezidentka nevydržala a vyzvala premiéra, aby podal demisiu, avšak ona celý rok len útočila na súčasnú vládu.

„Mne z toho vychádza, že celý rok robila spočiatku takú veľmi nenápadnú, ale neskôr už veľmi čitateľnú opozíciu. Vieme všetci veľmi dobre, odkiaľ vietor fúka... Nikto „navonok” nechce návrat mafie a predčasných volieb, ale naozaj si nepamätám, žeby pani prezidentka pochválila nejaké nepopulárne rozhodnutie vlády. A v čase pandémie ich bolo treba spraviť veľa," vyjadril sa Kučera.

Kučera sa domnieva, že prezidentka koná len vo svoj prospech a má jasné ciele od začiatku tejto vlády. „Myslím si, že tak, ako sú všetci z vládnych činiteľov ochotní pozrieť sa do zrkadla, tak by mohla urobiť už aj pani prezidentka, lebo zrkadlo zrejme ešte neodpovedalo," stálo v závere Kučerovho príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia