Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2021, 15:00
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Jaroslav Haščák môže opäť skončiť vo väzbe, na ťahu je ministerka Kolíková

NEWS JAROSLAV HAŠČÁK MÁRIA KOLÍKOVÁ
Uložiť Uložené

Úrad špeciálnej prokuratúry doručil ministerke spravodlivosti Márii Kolíkovej návrh, aby vo veci Haščákovej väzby podala dovolanie.

Aj keď Jaroslava Haščáka prepustil Najvyšší súd z väzby, Úrad špeciálnej prokuratúry trvá na svojom návrhu, aby známeho oligarchu stíhali väzbne. Prokurátor preto doručil ministerke spravodlivosti Márii Kolíkovej návrh na podanie dovolania, informuje Denník N.

Hovorca ministerstva spravodlivosti potvrdil, že podnet na rezort dorazil, a teraz bude nasledovať oboznámenie sa s jeho obsahom. „Po preštudovaní podnetu a spisového materiálu ministerka spravodlivosti rozhodne o prípadnom podaní opravného prostriedku vo veci,“ povedal Peter Bubla. 

V prípade, že by ministerka Kolíková rozhodla o podaní dovolania, opäť by o prípade rozhodoval Najvyšší súd, avšak iný senát. Rozhodnutie tak okamžite nadobudne platnosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia