Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2021, 17:38
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

VIDEO: Väzeň na úteku si šiel v lockdowne kúpiť Call of Duty. Policajti ho zastavili, tak ich kopol, ale ujsť sa mu nepodarilo

NEWS CALL OF DUTY LOCKDOWN
Uložiť Uložené

Zákaz vychádzania nemôžete porušiť kvôli nákupu Call of Duty.

Najhlúpejšie rozhodnutie svojho života. Zrejme takto bude spomínať na svoju návštevu centra mesta 36-ročný Clint Butler, ktorý minulý rok ušiel z väzenia HMP Spring Hill v regióne Buckinghamshire. Na slobode žil spokojne niekoľko mesiacov, ale v januári tohto roku ho prestal baviť britský lockdown, tak sa s kamarátom vybrali do Birminghamu. Chceli si kúpiť hru Call of Duty, aby mohli hraním prečkať zákaz vychádzania.

Odporúčané
Vlhovú v lockdowne povzbudzuje fanklub, nechápali fanúšikovia Shiffrinovej. Svetový pohár v Jasnej sa koná v tvrdom lockdowne Vlhovú v lockdowne povzbudzuje fanklub, nechápali fanúšikovia Shiffrinovej. Svetový pohár v Jasnej sa koná v tvrdom lockdowne 7. marca 2021, 16:05

Na jednej z ulíc si však chlapíkov všimla policajná hliadka pochôdzkarov, ktorá sa ku kamarátom priblížila a bola zvedavá, prečo sa rozhodli porušiť vládne nariadenia. „Ideme si kúpiť nové Call of Duty, nemôžeme v lockdowne len vysedávať,“ odvetil policajtovi Butler, ktorý v tej chvíli zrejme vedel, že je zle.

Policajt mu vysvetlil, že nákup Call of Duty rozhodne nie je nevyhnutný v čase pandémie, na čo Butler zareagoval útokom. Kopol policajta, ale pošmykol sa na mokrej dlažbe, čo hliadke stačilo na jeho spacifikovanie.

Chvíľu zapieral, ale potom svoju identitu priznal. Ako vyšlo najavo, Butler mal uložený 17-ročný trest za ozbrojenú lúpež aj nelegálne držanie zbraní. Urýchlene ho dopravili naspäť za mreže, kde mu naparili trest 13 mesiacov za útek z väzenia a 6 mesiacov za útok na verejného činiteľa.

Domov
Zdieľať
Diskusia