Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2021, 17:31
Čas čítania 0:56
Tímea Krauszová

Sprísnené pravidlá nebudú pre školy platiť od stredy, ale až od budúceho pondelka

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Pôvodne to malo byť od stredy 3. marca.

Školy prejdú na sprísnený režim, ktorý v nedeľu večer oznámila vláda, až od pondelka 8. marca. Pôvodne ich mali zavrieť pre všetkých s výnimkou detí rodičov, ktorí naďalej musia chodiť do práce, už od tejto stredy, 3. marca. Vo videu na profile Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR to povedala riaditeľka odboru predprimárneho vzdelávania a základných škôl v rezorte školstva Anna Chlupíková s tým, že dovtedy pripravia rozhodnutie ministra školstva. To doteraz nezverejnili.  

Odporúčané
Študenti, ktorí sa vrátili do škôl, nám povedali, aké to tam je: Boja sa maturít, cez prestávky riešia Covid Študenti, ktorí sa vrátili do škôl, nám povedali, aké to tam je: Boja sa maturít, cez prestávky riešia Covid 15. februára 2021, 9:30

Zmeny až od pondelka

„Chcem upokojiť všetkých riaditeľov škôl a školských zariadení, že sa nemusia náhliť s tým, aby do zajtra všetko zvládli. Preto sme sa rozhodli, že rozhodnutie bude platiť až od pondelka,“ povedala Chlupíková. Zmena sa týka škôlok a prvého stupňa základných škôl. Od pondelka budú na prezenčnú výučbu môcť chodiť len deti rodičov, ktorí musia pracovať z pracoviska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia