V druhej časti Podgastu v novej sezóne foodblogger Čoje privítal Martina Miklošíka, šéfkuchára nového a medzitým už jedného z najlepších bratislavských podnikov Bistronomy.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Ako vyzeral kurz v reštaurácii Gordona Ramsayho
- O čom je v skutočnosti škandinávska kuchyňa a čo má spoločné so Slovenskou
- Ako si uvariť dokonalú sviečkovú na smotane
Martin Miklošík je šéfkuchár jednej z momentálne najlepších bratislavských podnikov Bistronomy. Vyrástol pod michelinským šéfkuchárom Pavlom Pospíšilom v petržalskom Liviane, no skúsenosti zbieral aj v michelinskom superpodniku v Škandinávii. Jeho kuchyňa je slovenská a lokálna, no keď ochutnávate klasické jedlá v jeho podaní, máte pocit, že ich jete prvýkrát v živote.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.