Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 19:17
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Štefan Holý sa opäť nakazil koronavírusom

NEWS SME RODINA
Uložiť Uložené

Podpredseda vlády pre legislatívu potvrdil, že sa druhýkrát nakazil koronavírusom.

Člen Sme rodina Štefan Holý sa druhýkrát nakazil koronavírusom, zistili Aktuality.sk. Pozitívny test má od pondelka, zatiaľ je jeho priebeh bezpríznakový rovnako ako v prvom prípade. 

„Aj tentokrát mám zatiaľ bezpríznakový priebeh a môj zdravotný stav mi dovoľuje z domu pracovať. Dnes som tak ako obvykle viedol rokovanie Legislatívnej rady vlády a zúčastňujem sa všetkých dohodnutých stretnutí, ktoré sú dohodnuté alebo presunuté na online formy rokovania," skonštatoval pre Aktuality.sk.

Odporúčané
Gašpara varoval pred zadržaním Kaliňák, tvrdí súd. Keď po neho prišla NAKA, bol zbalený Gašpara varoval pred zadržaním Kaliňák, tvrdí súd. Keď po neho prišla NAKA, bol zbalený 23. februára 2021, 13:42

Predseda parlamentu Boris Kollár už dnes popoludní avizoval, že je otázne, ako dopadne hlasovanie o predĺžení núdzového stavu, keďže viacero koaličných politikov sa nedávno nakazilo.  

Ochorenie Covid-19 opäť prekonáva aj Peter Pčolinský. „Osemnásteho decembra som mal pozitívny PCR test. Priebeh bol bezpriznakovy. Protilátky boli minimálne. Dvadsiatehotretieho februára mám druhýkrát za dva mesiace pozitívny PCR test, avšak priebeh už je iný. Podstatne iný... Kašeľ, bolesť na hrudníku, bolesti celého tela, horúčky, únava," napísal na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia