Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2021, 20:22
Čas čítania 1:09
Lukáš Čelka

Mladý Kaliňák naživo na Instagrame: Možnože, keby som inak orientovaný, dal by som Pelleho

NEWS ERIK KALIŇÁK INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Streamom sa snažil admin meme stránky Erika Kaliňáka zhodiť.

Známy instagramový profil cecove_meme v sobotu podvečer streamoval s Erikom Kaliňákom, podpredsedom Smeru-SD. Admin meme stránky mladého politka otázkami nešeteril.

Mnohé z nich boli vulgárne a snažili sa Kaliňákovu osobu zhodiť a ponížiť. O to sa snažil admin aj svojim správaním – počas živého vysielania stihol použiť toaletu, hodiť sa do napustenej vane, prípadne si strčiť do úst handričku.

Odporúčané
Primár Kulkovský o ivermektíne: Lobing má účinný, štekajúca čivava ošalela davy Primár Kulkovský o ivermektíne: Lobing má účinný, štekajúca čivava ošalela davy 20. februára 2021, 18:47

Kaliňák odpovedal na otázky, ako napríklad: „Chceš sa stať iluminátom?“„Koľko kokaínu si dostával od strýka, ako vreckové?“ alebo „Povedz nám nejakú príhodu so strýkom, kedy sa ožral tak, že ostal ležať za kulturákom?“.  

Odľahčený rozhovor občas nadobúdal bizarné až trápne momenty. Politik na väčšinu otázok odpovedal a snažil sa tváriť, že si udržuje nadhľad.

Admin meme stránky stihol počas streamu použiť toaletu.
Admin meme stránky stihol počas streamu použiť toaletu. Zdroj: Instagram / @cecove_meme
Domov
Zdieľať
Diskusia