Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2021, 21:57
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

20-ročný Slovák nútil frajerku k prostitúcii. Vykorisťoval ju tri mesiace, zarábal na nej aj keď otehotnela

NEWS EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené

Peniaze za sexuálne služby musela Slavomírovi odovzdávať. Takýmto spôsobom ju vykorisťoval tri mesiace a zarobila mu viac ako 20 000 eur.

Polícia obvinila z obchodovania s ľuďmi 20-ročného Slavomíra L. Po príchode do Nemecka nútil vlastnú partnerku k prostitúcii, a to aj potom, čo zistila, že je tehotná. Vykorisťovaná bola tri mesiace. Po návrate na Slovensko sa jej podarilo ujsť a všetko nahlásiť na polícii.

Odporúčané
Šľapala som pri Slovnafte, aby som zistila, čo zažívajú prostitútky. Kvôli závislosti sú niektoré ochotné ísť za 3 € bez ochrany Šľapala som pri Slovnafte, aby som zistila, čo zažívajú prostitútky. Kvôli závislosti sú niektoré ochotné ísť za 3 € bez ochrany 21. júla 2019, 18:59

Hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Informovali o tom policajti na Facebooku. S obvineným sa 23-ročná mladá žena zoznámila na sociálnej sieti. Po čase sa presťahovala z Prievidze k nemu do malej obce v nitrianskom okrese.

Domov
Zdieľať
Diskusia