Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. februára 2021, 16:31
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

Takto oslavuje Valentín prezidentka Zuzana Čaputová

ZAUJÍMAVOSTI BORIS KOLLÁR IGOR MATOVIČ ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Na sviatok zamilovaných nezabudli ani vrchní slovenskí štátnici.

Počas sviatku Svätého Valentína ľudia na sociálnych sieťach zdieľajú fotografie so svojimi drahými polovičkami. Niekto to môže považovať iba za pózu, no do tejto skupiny určite nepatrí prezidentka Zuzana Čaputová.

Tá na Instagram totiž pridala fotografiu so svojím partnerom Jurajom Rizmanom, dlhoročným aktivistom a poradcom podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu. „Pekného Valentína vám želáme,“ odkázala prezidentka.

Odporúčané
Očakávaný sex Johna Lennona či pletky s nacistkami. Aj takto vyzerali vzťahy na historických fotografiách Očakávaný sex Johna Lennona či pletky s nacistkami. Aj takto vyzerali vzťahy na historických fotografiách 14. februára 2021, 12:25

Premiér Igor Matovič podľa svojho príspevku na Facebooku považuje Valentín za „nalinajkovaný sviatok“, no v čase pandémie mu príde vhod. „V tejto dobe šírenia priam hysterickej nenávisti, mi Valentín aj vcelku bodne... milujte a buďte milovaní,“ napísal.

Predseda parlamentu Boris Kollár v politickej diskusii na TA3 zaželal ľuďom pekného Valentína a povedal, že plánuje vykúpiť celé kvetinárstvo (na Facebooku v priebehu dňa pridal fotografiu s kyticou kvetov a napísal, že sa pristavil aj pri okne svojej mamy).

Nezabudol si však ani zavtipkovať na vlastné konto a vyhlásil, že keby nebola jeho obľúbená cukráreň zatvorená, nakúpil by množstvo perníkov s nápisom „moja jediná“. Narážal tak zrejme na to, že je známy svojím promiskuitným životom, počas ktorého vystriedal množstvo žien.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

Domov
Zdieľať
Diskusia