Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2021, 14:34
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Robert Fico vidí ako svojho možného nástupcu v Smere Erika Kaliňáka

POLITIKA ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Šéf Smeru tvrdí, že momentálne je v strane viacero osobností, ktoré by ho mohli v budúcnosti nahradiť.

Robert Fico si myslí, že by ho v budúcnosti mohol na poste lídra politickej strany Smer-SD nahradiť Erik Kaliňák, ktorý bol na minuloročnom sneme zvolený za podpredsedu.

„Výborne sa ukazujú aj ďalší podpredsedovia,“ dodal. Súčasný predseda to vyhlásil v rádiu Expres. Fico sa však stále nechystá na odchod, tvrdí, že je mimoriadne motivovaný po tom, čo ho zradili odídenci okolo Petra Pellegriniho. 

„Prenajal som si byt a dobre sa mi býva. Súkromie si strážim, pokiaľ neporušujem zákon, tak nikoho do toho nič, kde a s kým bývam,“ odpovedal Robert Fico na otázku týkajúcu sa jeho nového bývania v byte poslanca Muňka. Ten povedal, že predsedovi Smeru byt za približne 600-tisíc eur prenajíma za viac ako 1000 eur. Robert Fico nechcel odpovedať, či mu dal poslanec zľavu. Robert Fico vylučuje, že by vlastnil inú nehnuteľnosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia