Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2021, 17:14
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Minister Naď na Instagrame verbuje študentov na vysokú školu s mesačným platom takmer 500 €

ZAUJÍMAVOSTI JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Okrem financií je lákadlom aj bezplatné ubytovanie.

Minister obrany Jaroslav Naď na svojom Instagrame píše o ponuke Akadémie ozbrojených síl gen. M. R. Štefánika v Liptovskom Mikuláši. Lákavá je aj vďaka faktu, že študenti budú dostávať každý mesiac 480 € s tým, že ich po škole ako absolventov čaká nástupný plat vo výške od 1 500 €.

Odporúčané
46-ročný vojenský veterán: Krajiny ako Slovensko, ktoré sú na tom ekonomicky dobre, musia niečo spraviť pre mier 46-ročný vojenský veterán: Krajiny ako Slovensko, ktoré sú na tom ekonomicky dobre, musia niečo spraviť pre mier 25. januára 2020, 9:16

Výhodou je tiež, že počas štúdia im v zmysle zákona prináleží služobný plat a zároveň sa na nich vzťahuje zákon o sociálnom zabezpečení vojakov a výhody, ktoré z neho vyplývajú,“ informuje minister Naď.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaro Naď (@jaro_nad)

Už po prijatí na štúdium je garantovaný status profesionálneho vojaka, bezplatné ubytovanie, strava, skriptá či študijné pomôcky. Pre študentov budú tiež dostupné športoviská a program Erasmus. Okrem prijímacích skúšok musí záujemca absolvovať posúdenie psychickej spôsobilosti, zdravotnej spôsobilosti a fyzickej zdatnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia