Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2021, 16:15
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Kollár Pellegrinimu: Kedykoľvek v budúcnosti som pripravený s vami spolupracovať

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Boris Kollár tvrdí, že opozícia a koalícia by mali byť schopné v rámci pandémie spolupracovať. Predseda Sme Rodina je pripravený na kooperáciu s Petrom Pellegrinim kedykoľvek v budúcnosti.

Peter Pellegrini v relácii O 5 minút 12 televízie RTVS vyhlásil, že nevidí problém v tom, keď v čase lockdownu absolvuje stretnutie u krajčíra.

Argumentuje aj tým, že operátori majú otvorené a ľudia si môžu kedykoľvek kúpiť telefón alebo zriadiť paušál, prípadne si ísť dať opraviť pokazené topánky.

Rovnako podľa Pellegriniho nie je problémom, že využil štátnu letku počas Silvestra 2019, keď ako premiér súkromne letel na operetu do Drážďan. V tejto kauze tiež vidí kooperáciu koalície a médií. Uviedol, že jeho strane sa v prieskumoch darí, a tak očakáva, že takýchto „útokov“ bude pribúdať.

Predsedu strany Hlas-SD sa v diskusnej relácii zastal aj Boris Kollár, ktorý tvrdí, že sa nesnažil na kauze priživovať ako jeho koaliční partneri. „Ja som na vašom prešľape netancoval, nerobil tlačovky a nevrieskal som po vás, že ste v rámci lockdownu išli do obchodu,“ skonštatoval Kollár a Pellegrini mu dal za pravdu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia