Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. decembra 2020, 12:19
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Frayer Flexking: Rytmus mi pomohol, do basy ti dovezú aj McDonald’s (Rozhovor)

REFRESHER FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené

Flexking vydáva svoj debutový album Stokár, o ktorom nám porozprával v aktuálnom videorozhovore.

Frayer Flexking má vonku debutový album s názvom Stokár, ktorý si môžeš už dnes vypočuť na streamovacích platformách. Zároveň máš možnosť objednať si originál na stránke Ruka Hore.

Slovenský raper žijúci v Prahe prijal pozvanie do našej Refresher obývačky, kde nám o tvorbe tohto projektu porozprával čosi viac. Aj keď patrí medzi služobne mladších interpretov, skúseností má viac než dosť, zároveň si za pár mesiacov vytvoril veľké meno. Priznáva tiež, že mu pomohol Rytmus, jedným dychom však dodáva, že minimálne v zahraničí je bežné, že známejší interpret poukáže na niekoho, kto na to má. 

Flexking má za sebou aj kriminálnu minulosť a tak nám priblížil, ako to vyzerá v slovenských väzniciach a ako sa na jednu z jeho skladieb dostal Dušan Cinkota. 

V závere sa dočkáš aj vysvetlenia potýčky medzi Šajmom a Frayerom.  

Odporúčané
Boy Wonder: Ľudia väčšinou moje tracky alebo odkazy v nich nepochopia úplne správne (Rozhovor) Boy Wonder: Ľudia väčšinou moje tracky alebo odkazy v nich nepochopia úplne správne (Rozhovor) 6. decembra 2020, 12:30
Domov
Zdieľať
Diskusia