Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020, 17:43
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

„Páčia sa mi atlétky, ale na to musia mať výsledky.” Merčiak a Ďurianová rapujú BOMBY od Bena Cristovaa z roku 2013

ŠPORT MARCEL MERČIAK ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na pomerne bizarný remix v podaní športových komentátorov a televíznej moderátorky reagujú ľudia zmiešane.

Nový remix známej skladby Bomby z roku 2013 od českého rapera a speváka Bena Cristovaa dostal v týchto dňoch pomerne bizarný remix v podaní športových komentátorov Marcela Merčiaka, Pavla Gašpara a televíznej moderátorky Marianny Ďurianovej.

Paródia mala premiéru v stredu večer počas programu odovzdávania cien Športovec roka 2020, ktorý odvysielala slovenská verejnoprávna televízia RTVS v spolupráci so Slovenským olympijským a športovým výborom.

Odporúčané
Športovec roka 2020 na RTVS: Bizarný tanček komparzistiek na bicykloch v štúdiu pripomínal sexizmus ako z minulého storočia Športovec roka 2020 na RTVS: Bizarný tanček komparzistiek na bicykloch v štúdiu pripomínal sexizmus ako z minulého storočia 16. decembra 2020, 23:11

Ak to náhodou aj niektorým divákom ušlo, klip je už aj na YouTube a ľudia ho aj s mnohými pozitívnymi, ale poväčšine s nechápavými reakciami zdieľajú na sociálnych sieťach. V prvej pasáži skladby Merčiak rapuje napríklad aj o tom, že sa mu „páčia atlétky, ale musia mať na to výsledky“ alebo že slovenskí športoví reprezentanti „idú bomby“.

Neskôr svojou rapovou slohou prispeje aj Marianna Ďurianová. „Som Marianna a v športe som doma. Našim sa nedarí? Cha! No to zrovna! Kopačky a lopta, hokejky a puky, antuka a tretry, hore ruky,“ rapuje moderátorka.

V závere sa pridá aj Pavol Gašpar, ktorý najprv začne s vážnym prejavom, no nakoniec sa pridá k refrénu: „Ruky hore, kto išiel ako zombie, pre všetky bomby, raz, dva tri, išli bomby.” Počas celej skladby ich vo videoklipe sprevádzajú tanečníci prezlečení do rôznych športových úborov a dresov. Skladba má však na YouTube viac dislajkov,ako lajkov, čo asi hovorí samé za seba.

Domov
Zdieľať
Diskusia