Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2020, 23:11
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik

Športovec roka 2020 na RTVS: Bizarný tanček komparzistiek na bicykloch v štúdiu pripomínal sexizmus ako z minulého storočia

ZAUJÍMAVOSTI RTVS
Uložiť Uložené

Na bizarno-sexistickú scénku zareagovala aj novinárka a bývalá redaktorka RTVS Zuzana Kovačič Hanzelová, ktorá je známa tým, že verejne bojuje proti sexizmu.

Slovenská verejnoprávna televízia RTVS dnes večer odvysielala program Športovec roka. V rámci neho prišlo na rad okrem zrekapitulovania najlepších športových výkonov za uplynulý rok aj slávnostné odovzdávanie ocenení najlepším športovcom a športovým kolektívom roku 2020.

Televízny program, ktorý v spolupráci s RTVS pripravil Slovenský olympijský a športový výbor, bol však špeciálny aj jednou konkrétnou pasážou. Počas vyhlasovania paralympionika roka 2020, ktorým sa stal Jozef Metelka, sa totiž divákom naskytol pohľad na scénu, ktorá nejednému dvihla obočie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia