Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020, 21:11
Čas čítania 1:06
Tímea Krauszová

21-ročná instagramerka vyrezala srdce svojej matky. Potom sa osprchovala a šla na rande

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vyšetrovatelia sa teraz snažia zistiť, aký mala mladá žena motív na takú krvavú vraždu.

Anna Leikovic je 21-ročná študentka medicíny z moldavského mesta Komrat. Popri štúdiu si postupne budovala svoj Instagram, na ktorom za posledných pár dní pribudli tisíce sledujúcich. Momentálne ju sleduje takmer 17-tisíc ľudí, časť z nich jej v komentároch nadáva do monštier. Nečudo, obvinili ju z brutálnej vraždy vlastnej matky.

Podľa miestnych médií mala svoju matku najskôr bodnúť kuchynským nožom, potom jej zaživa rozrezať hrudník a vytrhnúť vnútorné orgány. „Ťažko tomu uveriť, ale to jej doslova vyrezala,“ píše Komsomolskaya Pravda. Leikovic spolupracuje a vypovedá, zatiaľ je jedinou podozrivou. 

Odporúčané
Epidemiologička Bražinová: Opatrenia vlády do veľkej miery nereflektujú to, čo sme navrhovali Epidemiologička Bražinová: Opatrenia vlády do veľkej miery nereflektujú to, čo sme navrhovali 17. decembra 2020, 18:04

Na súde si robila nechty a smiala sa

Leikovic svoju 40-ročnú matku údajne niekoľkokrát bodla nožom, z hrude umierajúcej ženy vytrhla srdce. Neskôr  zo seba zmyla krv v sprche a stretla sa so svojím priateľom – niektoré zdroje uvádzajú, že sú obaja závislí od drog, iné spomínajú len jej problém.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANNA LEKOVICH 🥥 (@leksaaam)

Matka vraj prišla domov po práci v Nemecku a keď zistila, že jej dcéra sa stala závislou, vybavila jej protidrogové liečenie. Toto viedlo ku konfliktu medzi matkou a dcérou, ktorý zrejme vyústil až do vraždy. Rodinní príslušníci nepotvrdili, že by mala Leikovic problém s drogami.

Leikovic zatkli, vo väzbe bola ako podozrivá 72 hodín a hneď po prepustení ju obvili z vraždy. Podľa vyšetrovateľa spolupracuje a vypovedá. Potvrdil to pre denník Komsomolskaya Pravda. Zatiaľ je jedinou podozrivou v prípade. V prípade bežných konfliktov v domácnosti je podľa vyšetrovateľa bežnejšie, že obeť skončí s jednou ranou. Násilnosť činu ich preto šokovala a vyšetrovanie sa teraz sústreďuje na objasnenie motívu na vraždu.

Odporúčané
Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca 10. apríla 2024, 12:00

Podľa videozáznamu zo súdu Leikovic nebrala pojednávanie veľmi vážne. Ležala na lavici a robila si nechty, po príchode sudcu sa postavila na lavičku. Keď zaznie otázka, či je zodpovedná na ohavnú vraždu jej matky, zareaguje smiechom.

Domov
Zdieľať
Diskusia