Vianoce sú v našich končinách sviatkami hojnosti a prejedania sa. To našej planéte nerobí dobre. Našťastie sú spôsoby, ako si dopriať viac a pritom nespotrebovať viac.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- O dánskej reštaurácii, ktorá predáva sušenú kravskú vagínu
- O “varení zo smetiakov” a prečo ide často o kvalitnejšie jedlo než ješ ty doma
- Koľko úžasných chutí vyhadzujeme bez premýšľania do koša
Vojtech Vegh je mladý šéfkuchár, ktorý má za sebou skúsenosti s varením po celom svete. Pôsobil v bistrách, veľkých dovolenkových rezortoch, ale aj v reštauráciách, ktoré patria medzi najinovatívnejšie na svete. Vo svojom varení a podnikaní sa prepracoval k filozofiám Zero Waste Cooking a Plant Based Eating, ktoré zúročil aj pri otvorení reštaurácie Surplus v Kambodži, prvej zero waste vegan reštaurácie na svete.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.