Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2020, 9:42
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Nemal som, predal som, sedel som, odkazuje Loko Loko. Keď nemá čo povedať, povie to olovom

HUDBA LOKO LOKO
Uložiť Uložené

Loko Loko dokazuje pozíciu jedného z najaktívnejších slovenských raperov.

Slovenský raper Loko Loko sa hlási o slovo ďalšou sólovou novinkou s názvom City of God. Aj keď veľkú časť života strávil podľa vlastných slov v zahraničí, po odsúdení a následnom odsedení si trestu sa vrátil do Bratislavy. Práve hlavné mesto považuje Loko za „mesto bohov“. Nechýba ani patričný videoklip z ulíc od Danpingdona, už tradične v ikonickej kukle. O hudobnú prodkuciu sa postaral Die For. 

Loko patrí medzi najaktívnejších slovenských raperov, v aktuálnom roku už vydal aj projekt Plexisklo a následne albumový počin Tigre. 

Naďalej pracuje aj na nových singloch a popri tom jeho fanúšikovia na Instagrame sledujú „prestrelku“ s bývalým kolegom Daweedom Hustleom.

Odporúčané
Problémy neriešim hudbou, ale nožíkom do brucha, odkazuje mäsiar Loko Loko Problémy neriešim hudbou, ale nožíkom do brucha, odkazuje mäsiar Loko Loko 21. novembra 2020, 14:47

Loko aj v tomto prípade odkazuje na svoju kriminálnu minulosť, uporozňuje však, že dnes sa venuje už len legálnemu biznisu. „Ja som sa vo väzení naučil veľa z iných odvetví kriminality, všetko, čo som nerobil. Boli tam somnou pasáci, alebo tí, ktorí robili kidnapping. Boli tam aj takí, ktorí obchodovali so ženami a práve od týchto všetkých som sa naučil, ako sa to robí. V teórii, samozrejme. Aj keď to má fungovať ako resocializácia, ale nemyslím si, že to tak nutne funguje, keď si s tými ľuďmi tam, kde som bol ja,“ prezradil v našom rozhovore Loko Loko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia