Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2020, 14:47
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Problémy neriešim hudbou, ale nožíkom do brucha, odkazuje mäsiar Loko Loko

HUDBA LOKO LOKO
Uložiť Uložené

Loko vydáva novú skladbu s názvom Mr. Freeze, v ktorej neostáva svojej povesti nič dlžný.

Loko Loko len nedávno vydal projekt Tigre a už pracuje aj na novej tvorbe. Dočkali sme sa videoklipu s názvom Mr. Freeze, na ktorom neostáva svojej povesti nič dlžný, už tradične v kukle posilňuje povesť tajomného interpreta, ktorému nie sú cudzie aj tvrdšie texty. Vizuál si tentokrát zobral na starosti Daniel Kristl a máme v ňom možnosť vidieť, ako si Loko poradí s trezorom, od ktorého nemá kľúče. Na lodi sa premáva Dunajom a podstatná časť klipu sa odohráva v mraziarni. 

Odporúčané
Kaliňákovi nie je všetko jedno. Prečo začal chodiť po obvinení zločineckej skupiny okolo Gašpara a N. Bödöra smerák do diskusií? Kaliňákovi nie je všetko jedno. Prečo začal chodiť po obvinení zločineckej skupiny okolo Gašpara a N. Bödöra smerák do diskusií? 19. novembra 2020, 14:30

Loko patrí k služobne mladším interpretom, napriek tomu si už vybudoval stabilnú základňu poslucháčov. Má v rámci slovenskej rapovej scény špecifické postavenie a až na pár výnimiek nespolupracuje s nikým.

Domov
Zdieľať
Diskusia