Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2020, 15:03
Čas čítania 0:48
Martin Mičuda

Nová 245-koňová Octavia RS si zmerala sily s Golfom GTI a Focusom ST. Vyhrala?

Nová 245-koňová Octavia RS si zmerala sily s Golfom GTI a Focusom ST. Vyhrala?
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=sOks5XgMlvw&feature=emb_title" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">youtube.com</a>
TECH FORD ŠKODA VOLKSWAGEN
Uložiť Uložené

Koncernové duo nedalo ST-čku veľkú šancu.

Nová generácia Škody Octavie RS sa sprvoti ukázala s dodatkom iV, teda ako plug-in hybrid. V tesnom závese sa ale už aj do našich showroomov dostávajú aj konvenčné motorické verzie, teda 2-litrové TSI a TDI. Práve benzínová alternatíva sa postavila na štartovnú čiaru, kde si zmerala sily s priamou konkurenciou – nový Volkswagen Golf GTI a Ford Focus ST aktuálnej generácie.

Asi ťa neprekvapí, že za zaujímavým porovnaním stojí opäť portál Carwow, teda Mat Watson, ktorý v danom obore patrí medzi celosvetovo najznámejších. Jeho najnovším cieľom bolo porovnať horúce, športovo strihnuté novinky z koncernu VW Group s ST-čkovým Focusom. Práve ten totiž patrí medzi hot-hatche s najlepšou ovládateľnosťou a hravosťou.

Odporúčané
Najvýkonnejší štvorvalec na svete nám vyrazil dych. Mercedes-AMG CLA 45 S je doslova kompaktný superšport Najvýkonnejší štvorvalec na svete nám vyrazil dych. Mercedes-AMG CLA 45 S je doslova kompaktný superšport 1. novembra 2020, 16:40
Domov
Zdieľať
Diskusia