Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2020, 12:55
Čas čítania 1:35
Marián Mauik Biel

REFRESHER Smartfón roka: Hlasuj a vyhraj ceny v hodnote takmer 900 eur

TECH APPLE SAMSUNG
Uložiť Uložené

Vyber víťaza v kategórii REFRESHER Smartfón roka podľa čitateľov.

Tento rok bol síce mimoriadne stresujúci a dramatický, ale zároveň mnohí začali viac používať rôzne technológie. Ani výrobcovia smartfónov neprešli do nejakého spomaleného režimu a predstavovali jednu zaujímavú novinku za druhou.

My sme sa rozhodli oceniť tie, ktoré si počas roka 2020 zaslúžia najviac pozornosti. Buď priniesli niečo unikátne a praktické alebo nastavili lákavý pomer výkonu a ceny.

Prvý ročník ocenenia REFRESHER Smartfón roka spozná svojich víťazov už o pár dní. Udelené budú v piatich kategóriách. Dovtedy môžeš hlasovať za tvojho favorita v šiestej kategórii REFRESHER Smartfón roka podľa čitateľov a vyhrať smartfón, bezdrôtové slúchadlá a fitnes náramok, ktoré poskytol Samsung Electronics Czech and Slovak.

Vyhrať môžeš jednu z týchto cien:

Samsung Galaxy S20 FE vo farbe Cloud Navy v hodnote 649 eur

Galaxy S20 FE
Galaxy S20 FE Zdroj: Marián Biel


Jeden z najlepších smartfónov značky pre jeho výborný pomer výbavy a ceny. Za klasickým Galaxy S20+ zaostáva len v drobnostiach, pričom cenu má citeľne nižšiu.

Vybavený je 6,5-palcovým Full HD+ Super Amoled displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Procesor rovnaký ako v Galaxy S20 Ultra,  k tomu trojica fotoaparátov a až 4 500 mAh batéria.

Samsung Galaxy Buds Live vo farbe Mystic Black v hodnote 189 eur

Galaxy Buds Live
Galaxy Buds Live Zdroj: Samsung

Ide o bezdrôtové štupľové slúchadlá, ktoré patria k najmenším na trhu. Ponúkajú pritom slušnú výdrž a kvalitný zvuk aj s aktívnym potlačením okolitého hluku. Všetko sa o nich dozvieš aj z našej recenzie.

Samsung Galaxy Fit 2 v červenej farbe v hodnote 49 eur

Galaxy Fit 2
Galaxy Fit 2 Zdroj: Samsung

Jednoduchý ľahký fitness náramok s 1,1-palcovým dotykovým Amoled displejom vie merať nielen prejdené kroky, ale aj srdcový tep, spálené kalórie a kvalitu spánku. Samozrejmosťou sú notifikácie na nové správy a hovory, odolnosť do hĺbky 50 metrov a výdrž viac ako tri týždne.

5 kategórií odlíšených cenou a kvalitou fotografií

Zvyšné ocenenia udeľované redakciou REFRESHER sú v piatich kategóriách odlíšených cenou a v jednom prípade kvalitou fotoaparátov.

Najprv to je REFRESHER Smartfón roka za ľudovú cenu. Presnejšie smartfóny, ktoré do ceny 250 eur ponúkajú čo najviac výkonu alebo funkcie, ktoré by sme očakávali v omnoho drahších mobiloch.

Druhou kategóriu je REFRESHER Smartfón roka strednej triedy, sem patria smartfóny s cenou do 500 eur.

Ocenenie si odnesie aj víťaz kategórie REFRESHER Smartfón roka prémiovej triedy (do 750 eur).

A potom máme kategóriu REFRESHER Smartfón roka bez kompromisov, kde sme vyberali to najlepšie bez ohľadu na cenu. To neznamená, že víťazom sa musí stať najdrahší model.

V neposlednom rade si niektorý z tohtoročných smartfónov odnesie ocenenie aj v kategórii REFRESHER Smartfón roka – najlepší fotomobil. Práve kvalita fotoaparátu je dnes často rozhodujúcim parametrom pre mnohých. 

Hlasovať môžeš do 17. decembra, kedy sa dozvieme víťazov všetkých kategórií a tiež mená troch vylosovaných šťastlivcov, ktorí získajú ceny od Samsungu.

Zapojením do hlasovania súhlasíš so spracovaním osobných údajov.

Domov
Zdieľať
Diskusia