Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2020, 19:33
Čas čítania 2:24
Marián Mauik Biel

Google Stadia prišla aj na Slovensko. Začína sa nová doba pre hráčov

Google Stadia prišla aj na Slovensko. Začína sa nová doba pre hráčov
Zdroj: Google
TECH GOOGLE NETFLIX
Uložiť Uložené

Hrať sa bez počítača alebo konzoly budeš môcť za 10 eur mesačne. Aj ked tam je stále jeden háčik.

Streamovanie hudby poznáme už celé roky, stream videa je už tiež úplný štandard. Nepotrebuješ žiadne DVD alebo pevné disky. Stačí internetové pripojenie a pár eur na predplatnom.

Presne tak isto funguje aj Google Stadia, streamovanie plnohodnotných videohier bez potreby mať herný počítač alebo hernú konzolu. Len po pár mesiacoch fungovania na vybraných trhoch je od dneška oficiálne dostupná aj na Slovensku.

Odporúčané
Warner Bros spúšťajú cez HBO Max filmovú revolúciu aj na Slovensku. Kinopremiéry budú v rovnakom čase prístupné aj v streamoch Warner Bros spúšťajú cez HBO Max filmovú revolúciu aj na Slovensku. Kinopremiéry budú v rovnakom čase prístupné aj v streamoch 4. decembra 2020, 7:30

Je to ako Spotify, ale pre videohry. Prakticky kdekoľvek a na takmer akomkoľvek zariadení s internetovým pripojením sa môžeš zahrať pokojne aj hity ako Cyberpunk 2077.

Domov
Zdieľať
Diskusia