Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2020, 7:30
Čas čítania 2:11
Marián Mauik Biel

Warner Bros spúšťajú cez HBO Max filmovú revolúciu aj na Slovensku. Kinopremiéry budú v rovnakom čase prístupné aj v streamoch

Warner Bros spúšťajú cez HBO Max filmovú revolúciu aj na Slovensku. Kinopremiéry budú v rovnakom čase prístupné aj v streamoch
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ HBO HBO MAX NETFLIX
Uložiť Uložené

Bezprecedentný krok môže zmeniť celý filmový priemysel

Budúci rok bude pre filmových a seriálových fanúšikov aj na Slovensku prelomový. Na výber totiž budú mať ďalšie streamovacie služby s obrovským výberom titulov. Okrem už etablovaného Netflixu a Amazon Prime video sa na Slovensko chystá Disney+. Všetci sa snažia mať svoj obsah lokalizovaný do slovenčiny alebo češtiny. Viac si sa o tom mohol dočítať tu:

Odporúčané
Disney+  na Slovensku? Onedlho a s prekvapením Disney+ na Slovensku? Onedlho a s prekvapením 6. novembra 2020, 8:49

Na Slovensku funguje ešte ešte služba HBO Go, ktorá má tiež kopec exkluzívnych titulov a mnoho z nich dokonca aj s dabingom. Práve táto služba sa onedlho výrazne zmení. A asi k lepšiemu.

Warner Bros, materská firma spoločnosti HBO práve oznámila dve zásadne novinky. V USA začiatkom leta spustili ich novú službu HBO Max. Spája v sebe ich dovtedajšie HBO Now, HBO Go a exkluzívny obsah štúdií Warner Bros. Patria sem napríklad práva na kompletný svet Pána prsteňov, Harryho Pottera, DC Comics alebo aj seriál Priatelia.

Nepribudlo len náramné množstvo obsahu, prepracovaná bola celá stratégia a tiež aplikácia pre mobily a smart TV.

Domov
Zdieľať
Diskusia