Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2020, 12:42
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Rolls-Royce ponúka rozkladaciu stoličku na paličke za viac ako 7 000 €

TECH ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Chcú uspokojiť aj tých najnáročnejších.

Rolls-Royce pre svojich zákazníkov, ktorí si potrpia na vysokú kvalitu, vytvoril prenosné sedadlo Pursuit Seat. Sedadlo vyrobené z lešteného hliníka a uhlíkových vlákien však nebude žiadnou lacnou záležitosťou, no to by asi pri Rolls-Royce nikto neočakával. HypeBeast uvádza, že jeho aktuálna cena je 8 800 dolárov, v prepočte zhruba 7 232 eur.

Zákazník si môže vybrať sedadlo vo farbe interiéru svojho auta, ale tiež v odlišnej. „Naši klienti si teraz môžu užiť pohodlie sedadla Rolls-Royce bez ohľadu na ich činnosť a miesto, kde sa nachádzajú,“ uviedli v tlačovej správe. Rolls-Royce tento produkt odporúča využiť napríklad pri lietaní s dronom, maľovaní či v prírode.

Sedadlo si môžu zákazníci nastaviť na výšku, aká im vyhovuje. K sedadlu patrí aj hliníkové svietidlo so znakom dvojitého R, vďaka ktorému sa k autu a sedačke dostane človek ľahko aj potme.

Pursuit Seat by malo pohodlne držať ako na tvrdom povrchu, tak aj na tráve. Sedadlo je možné zložiť a uskladniť v koženom puzdre, ktoré sa vojde do akéhokoľvek auta značky Rolls-Royce. Produkt si vedia záujemcovia kúpiť jednotlivo, ale tiež v páre.

Domov
Zdieľať
Diskusia