Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2020, 8:52
Čas čítania 1:14
Viktor Kniš

George Clooney sa dostal do konfliktu s maďarskou vládou. Premiér Orbán to dal na Fica, vytiahol George Sorosa

NEWS GEORGE CLOONEY GEORGE SOROS MAĎARSKO VIKTOR ORBÁN
Uložiť Uložené

Známy americký herec a režisér v rozhovore spomenul, že sa nesototžňuje so zlobou a nenávisťou v Maďarsku či Brazílii. Dočkal sa tvrdej odpovede.

V rozhovore pre GQ známy americký herec a režisér George Clooney kritizoval Brazíliu a Maďarsko, kvôli čomu sa dostal do ostrého konfliktu s vládou Viktora Orbána. „Reagovali sme na veci okolo nás, najmä na strach a nenávisť, ktorá sa teraz šíri všade na svete. Pozrite sa na Bolsonara v Brazílii, pozrite sa na Orbána v Maďarsku, strachu a nenávisti je veľmi veľa," vyhlásil Clooney. 

Rozhovor sa konal v súvislosti s jeho novým filmom The Midnight Sky, ktorý bude dostupný na Netflixe 23. decembra. Ide o science fiction zachytávajúce svet v roku 2049, keby ho napadla neznáma deštrukčná sila, proti ktorej by sme sa nevedeli brániť. Netrvalo dlho a kritické slová populárneho Američana sa dostali do Maďarska, všimol si to denník SME.  

Do Georga Clooneyho sa pustili ako médiá, tak aj vládni predstavitelia, herec a režisér je podľa nich „ultraliberál“, ktorý je pod vplyvom Georgea Sorosa. Aj maďarská verejnoprávna televízia konštatovala, že americký miliardár útočí na ich krajinu cez Clooneyho a pripomínajú aj hercovu fotku so synom Georgea Sorosa Alexom.

Domov
Zdieľať
Diskusia