Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 16:44
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Nicolas Cage sa učí lietať a biť štýlom jiu jitsu. Bizarný akčný film sľubuje uletenú zábavu

FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE
Uložiť Uložené

Jiu Jitsu si budeš môcť pozrieť už o týždeň.

Nicolas Cage už dlhé roky točí len somariny, ktoré mu platia účty (podobne je na tom Bruce Willis). Tentoraz si ale už asi aj Cage uvedomuje, že tento film nemôže brať seriózne a ide iba o uletenú akciu, ktorá môže pobaviť. Volá sa Jiu Jitsu a Cage v nej zabíja nepriateľov a pomáha špeciálnemu tímu bojovníkov zachrániť svet.

Odporúčané
Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku 9. novembra 2020, 14:32

Najlepšie na tom je, že nepriatelia sú vlastne mimozemšťania. Ide tak o sci-fi bojový film, v ktorom žiadny úder nie je nemožný. Okrem Cagea v traileri ešte uvidíš Tony Jaa či Franka Grilla. Snímka sa dostane do internetového predaja už 20. novembra. Video z natáčania si môžeš pozrieť tu.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia