Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2020, 12:15
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Nie je spravodlivosť v tom, kto má a nemá peniaze. Momo sa vozí Bratislavou a rapuje o peniazoch aj pozičných hrách

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momo sa pripomína ďalším videoklipom z albumu Extras, ktorý vychádza už tento týždeň.

Momo vydáva ďalší album s názvom Extras, ktorý si môžeš ešte stále predobjednať na Ruka Hore. V porovnaní s predošlými projektmi bude oveľa pokojnejší, samotný autor nám prezradil, že je odrazom toho, čo práve žije a keďže si neprechádza problematickým obdobím, neočakávaj žiadne battle ani kritické veci. 

„Ja som vždy autentický. Aj preto sa so mnou ťahali battle veci, keď som si to išiel v živote, tak som ich písal. Nikdy som sa nehral na to, že mi je napi*u v živote a budem písať vyrovnané veci a robiť sa chutný a ani opačne. Že je mi dobre a budem nasilu hrotiť. Keď sa so mnou dva roky ťahala negatívna energia, tak sa odzrkadlila v hudbe,“ povedal Momo v rozhovore pre Refresher. 

Odporúčané
Kontrafakt, Franto, Aless aj Flexking vydávajú albumy napriek pandémii. Zárobky sú druhoradé, odkazujú Kontrafakt, Franto, Aless aj Flexking vydávajú albumy napriek pandémii. Zárobky sú druhoradé, odkazujú 8. novembra 2020, 11:30

Petržalský raper to dokázal aj na novinke s názvom Kesh, ktorá dostáva aj sprievodný videoklip. Už na prvý pohľad aj počutie ide o voľné pokračovanie krátkej série Ja som Bratislava, nasvedčujú tomu aj zábery z vizuálu. 

Momo ešte chystá aj videoklip na spoločnú skladbu s Egom, ktorý však točili ešte len pred pár dňami. Zároveň si už môže vypočuť aj ukážky všetkých skladieb

 

Domov
Zdieľať
Diskusia