Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2020, 19:43
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Tekashi dostal svojho únoscu do väzenia na 24 rokov. V roku 2018 ho zbil a ukradol šperky a hotovosť za 750-tisíc dolárov

OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložiť Uložené

Keď Tekashi udával gang Nine Tray, väčšina členov sa okamžite priznala. Únosca Anthony Ellison však zapieral do poslednej sekundy.

Keď sa Tekashi dozvedel, že mu hrozí až 47 rokov za mrežami, rozhodol sa uzavrieť dohodu o vine a treste a zároveň začal spolupracovať s políciou. Postupne dostal do väzenia všetkých členov gangu Nine Trey, drvivá väčšina z nich sa zároveň pod ťarchou dôkazov priznala. Neurobil tak napríklad  Anthony Ellison, ktorý bol podozrivý z toho, že dúhového rapera v roku 2018 násilne uniesol a odcudzil mu šperky aj hotovosť v celkovej výške asi 750-tisíc dolárov. 

Keďže sa Ellison nechcel priznať, nasledoval súdny proces, z ktorého vyplynulo, že 6ix9ine hovorí pravdu. Jedným z dôležitých dôkazov bolo aj toto video. Teraz portál People informuje, že únosca dostal trest vo výške 24 rokov vo väzení, pričom okrem samotného skutku spojeného s Tekashim bol obvinený aj z útoku zbraňou. Priťažila mu aj skutočnosť, že bol súčasťou nebezpečného gangu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia