Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2020, 8:45
Čas čítania 1:23
Dominik Vetrák

Black Noir je jednou z najlepších postáv seriálu The Boys. Kto sa skrýva za maskou?

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Čo potrebuješ vedieť o obľúbenej postave zo seriálu The Boys?

Black Noir je jednou z najzaujímavejších postáv v superhrdinskom seriáli The Boys od Amazonu. The Boys zobrazuje svet superhrdinov oveľa reálnejšie než ostatné, rozprávkové komiksovky. Hrdinovia majú problémy v osobnom živote, neraz sa potýkajú so psychickými chorobami, užívajú drogy a správajú sa nemorálne, až protizákonne. 

Black Noir je tajomným hrdinom a pevným členom tímu The Seven, ktorý stojí nad všetkými ostatnými hrdinami. V podstate ide o prestížnych Avengers. A aj keď sú nesmierne schopní a silní, The Seven sú skôr marketingovou prehliadkou spoločnosti Vought, ktorá hrdinov zastupuje. 

Odporúčané
Recenzia: The Boys 2. séria Recenzia: The Boys 2. séria 12. októbra 2020, 14:44

Black Noir sa však drží mimo kamier, je mĺkvy a extrémne smrteľný. V tíme Seven zastupuje rolu Ninju, tichého zabijaka, ktorý pri tom, ako sa mu škvarí mäso na tele po výbuchu, nevydá ani hlásku. Noir je tajomný a po 2 sériách o ňom poriadne nič nevieme. Má nadľudskú silu, zbystrené zmysly, abnormálnu odolnosť tela, super rýchlosť a pravdepodobne sa môže pochváliť aj regeneráciou. 

Black Noir má, samozrejme, veľké tajomstvo. Seriál sa však ešte nedostal do komiksovej sekcie, kde sa táto časť príbehu rozoberá, takže ju nebudeme spoilovať. Môžeš si však byť istý, že ťa rozuzlenie zaskočí. V tomto význame je dôležitá aj scéna z druhej série, kde vidíme Black Noira plakať opretého o stenu po tom, čo zistí, že bol vlastne výsledkom experimentu s Compound V.

Ide o látku, ktorú Vought vstrekuje deťom do tela, aby sa z nich stali hrdinovia. V 3. sérii bude mať Black Noir zase raz väčšiu rolu než naposledy a určite si užijeme aj viac jeho zručností v súbojoch. Ako nám potvrdil Homelander, Black Noir dokázal prežiť alergickú reakciu na oriešky po tom, čo mu ich vrazila do úst Queen Maeve.

Jeho slabina je inšpirovaná hercom, ktorý ho hrá.  Predstaviteľom postavy je Kanaďan Nathan Mitchell. Môžeš ho poznať zo seriálu iZombie a je extrémne alergický na oriešky.

Black Noir je jednou z najlepších postáv seriálu The Boys. Kto sa skrýva za maskou?
Zdroj: Amazon

V scéne, v ktorej Queen Maeve strká Black Noirovi orieškovú tyčinku do úst, sčasti vidíme jeho tvár, ktorá nevyzerá práve najkrajšie. Môže ísť o následky útoku, po ktorom sa Noir ešte nestihol zregenerovať. Možné je aj to, že už zažil toľko výbuchov, požiarov a zranení, že tak vyzerá pod maskou bežne. 

Black Noir je jednou z najlepších postáv The Boys. Kto sa skrýva za maskou a aký herec ho hrá?
Zdroj: Amazon Prime
Domov
Zdieľať
Diskusia