Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2020, 14:38
Čas čítania 0:30
Adel Ghannam

V Trnave horí sklad s nábytkom, zasahujú desiatky hasičov

NEWS POŽIAR TRNAVA
Uložiť Uložené

Škoda bola predbežne vyčíslená na viac ako 200-tisíc eur.

Viac ako 30 profesionálnych a dobrovolných hasičov zasahuje od skorého nedeľného rána pri požiari v trnavskom sklade s nábytkom. Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) SR o tom informuje na Facebooku.

Hasiči zasahujú v dvojpodlažnej budove skladu s nábytkom, ktorú zachvátili nad ránom plamene. K udalosti bola vyslaná aj expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiaru nakoľko bola škoda zatiaľ vyčíslená na vyše 200-tisíc eur. 

Odporúčané
VIDEO: Horiaca 33-poschodová budova sa rozpadala juhokórejčanom pred očami. Obrovský požiar si vraj nevyžiadal obete na životoch VIDEO: Horiaca 33-poschodová budova sa rozpadala juhokórejčanom pred očami. Obrovský požiar si vraj nevyžiadal obete na životoch 10. októbra 2020, 9:33

Na miesto boli vyslaní aj pracovníci z Kontrolného chemického laborátoria CO v Nitre a vykonali kontrolné merania v smere šírenia dymu v širšom okolí. „Neboli zaznamenané žiadne zvýšené hodnoty škodlivé pre občanov,” uvádza HaZZ na Facebooku. 

Hasiči rozobrali časť konštrukcie strechy, cez ktorú pomocou výškovej techniky momentálne vykonávajú hasebné práce. Na mieste mal byť prítomný aj štátny tajomník rezortu vnútra Vendelín Leitner. 

Domov
Zdieľať
Diskusia