Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2020, 9:33
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

VIDEO: Horiaca 33-poschodová budova sa rozpadala juhokórejčanom pred očami. Obrovský požiar si vraj nevyžiadal obete na životoch

NEWS JUŽNÁ KÓREA POŽIAR
Uložiť Uložené

Okrem 88 zranených zatiaľ nehlásia žiadne obete na životoch. 33-poschodová budova sa však počas dlhých hodín doslova rozpadala pred očami.

V juhokórejskom meste Ulsan začala vo štvrtok horieť zo zatiaľ neznámych príčin 33-poschodová budova. Video zachytáva obrovské plamene od spodných poschodí, ktoré dosahujú aj desiatky metrov nad strechou. Podľa NY Post napriek tomu v súčasnosti neregistrujú ani jednu obeť požiaru. Zdravotníci ošetrili približne 90 zranených, nikto z nich však neutrpel vážnejšie popáleniny. Hospitalizovali len pár ľudí, ktorí sa nadýchali hustého dymu a splodinami. 

V budove sa nachádza viac ako stovka apartmánov, ktoré však aj podľa záberov oheň postupne úplne rozložil. Video zachytáva aj to, ako postupne odpadávajú veľké kusy konštrukcií.

Domov
Zdieľať
Diskusia