Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. septembra 2020 o 20:14
Čas čítania 0:40
Miriam Rumanková

VIDEO: Muž si z tela vytiahol päť metrov dlhú pásomnicu

NEWS THAJSKO
Uložiť Uložené

V jeho tele sa môže nachádzať viacero pásomníc.

34-ročný taxikár Duang-čan Dačjoddee zostal ako obarený po tom, čo si v  z tela vytiahol viac ako päť metrov dlhú pásomnicu. Thajčan trpel bolesťami žalúdka a tvrdil, že cítil, ako sa mu niečo hýbe v tele. Na toalete sa pozrel pod seba a uvidel, ako mu trčí červ z tela. O prípade informuje portál Ladbible
 
Toto zistenie Duang-čana poriadne vystrašilo a v tej chvíli si uvedomil, odkiaľ červ pochádza. Taxikár sa rozhodol, že si žltého červa zo svojho tela sám vytiahne. „Nestačil som sa diviť, akú to malo dĺžku, stále som ho ťahal zo seba. Keď som ho zmeral, skoro som odpadol. Vyzeral ako mimozemšťan. Bolo to naozaj nechutné,“ povedal muž o zážitku. 

Odporúčané
Kvôli pásomniciam v mozgu trpel bolesťami hlavy, potil sa a zvracal Kvôli pásomniciam v mozgu trpel bolesťami hlavy, potil sa a zvracal 31. januára 2020 o 11:03


Duang-čan vzal parazita do nemoncice, aby zistil, o aký druh červa ide. Doktori ho oboznámili s tým, že ide o pásomnicu, ktorá sa v jeho tele objavila po tom, ako pravdepodobne skonzumoval nevhodne upravené červené mäso. Uhor je vo svaloch hovädzieho dobytka, dospelá parazituje u človeka.
 
Personál dodal, že je pravdepodobné, že v tele muža bude viacero takýchto pásomníc, a tak mu predpísali lieky, ktoré by ich mali zabiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia