Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 14:12
Čas čítania 0:32
Adam Novosad

V Paríži evakuovali Eiffelovu vežu. Vyhrážali sa, že v nej umiestnili bombu

NEWS EIFFELOVA VEŽA
Uložiť Uložené

V Paríži zostali zatvorené aj okolité cesty pri Eiffelovej veži.

Francúzska polícia dnes musela evakuovať Eiffelovu vežu krátko po obede.Od neznámeho páchateľa totiž dostala výhražnú správu o tom, že sa vo svetoznámej pamiatke nachádza bomba, upozorňuje The Independent.

Evakuácia sa začala podľa dostupných informácií okolo dvanástej hodiny a vyprázdnenie pamiatky od všetkých turistov aj zamestnancov malo trvať okolo 60 minút.

V Paríži evakuovali Eiffelovu vežu. Vyhrážali sa, že v nej umiestnili bombu
Zdroj: Pixabay

Eiffelova veža zatiaľ zostáva uzatvorená pre verejnosť, zatiaľ čo polícia na mieste vyšetruje, odkiaľ mala vyhrážka prísť. Okolie veže z bezpečnostných dôvodov uzatvorili, ale hovorca pamiatky vyhlásil, že polícia zatiaľ neposkytla žiadne bližšie informácie, a tak aj naďalej vežu prehľadávajú pyrotechnici.

Odporúčané
Minister zdravotníctva Krajčí: Navrhneme zaradiť Rakúsko a Maďarsko na zoznam červených krajín Minister zdravotníctva Krajčí: Navrhneme zaradiť Rakúsko a Maďarsko na zoznam červených krajín 23. septembra 2020, 10:17

Vežu pritom medzi marcom až júnom tohto roka uzatvorili, keď vo Francúzsku prebiehala prvá vlna pandémie koronavírusu a ľudia museli rešpektovať striktný lockdown. V jednej chvíli dokonca nemohli odchádzať ďalej ako v rádiuse 1 kilometer od svojho bydliska, čomu sa teraz francúzska vláda počas druhej vlny pandémie snaží vyhnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia