Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 10:17
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Minister zdravotníctva Krajčí: Navrhneme zaradiť Rakúsko a Maďarsko na zoznam červených krajín

NEWS MAREK KRAJČÍ
Uložiť Uložené

Maximálne kapacity testovania dosiahneme o dva až tri týždne, hovorí Marek Krajčí v rámci konferencie Vizionári 2020.

Maximálne kapacity testovania dosiahneme o dva až tri týždne, povedal dnes Marek Krajčí pred začiatkom konferencie Vizionári „Vďaka veľkokapacitným mobilným odberovým miestam sme pripravení na masívne testovanie po celom Slovensku. Kapacitu sme zvýšili tak, že vieme otestovať až 7500 ľudí denne,“ povedal minister zdravotníctva Marek Krajčí. Veľkokapacitné odberové miesta sú otvorené už v každom krajskom meste na Slovensku.

Marek Krajčí zároveň zanalyzoval to, ako Slovensko zvládlo prvú vlnu pandémie a vysvetlil, prečo Slovensko zaradilo Česko na zoznam červených krajín. Myslí si, že Česi mali veľmi benevolentne nastavené hygienické opatrenia, čo sa týkalo aj nenosenia rúšok a celkovej nedisciplinovanosti napríklad v baroch.

Odporúčané
Matovičova vláda vedie krajinu už pol roka. Tieto kauzy musela vysvetľovať Matovičova vláda vedie krajinu už pol roka. Tieto kauzy musela vysvetľovať 21. septembra 2020, 16:48
Domov
Zdieľať
Diskusia