Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2020, 17:38
Čas čítania 1:25
Viktor Kniš

Priateľka Roberta Fica vraj býva v milionárskom komplexe, na ktorý si ako čakateľka na prokuratúre nemá ako zarobiť

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Paparazzi fotografovia Plus 7 dní zistili, že priateľka Roberta Fica podľa všetkého býva v komplexe River Parku, kde by si zo svojho platu nemohla dovoliť ani prenájom.

Katarína Szalayová, ktorú bulvárne médiá viackrát nachytali v spoločnosti Roberta Fica je zároveň čakateľkou na prokuratúre. Jej plat sa pohybuje v stovkách eur, aj napriek tomu sa vozí na luxusnom Volkswagene Arteon, ktorého cena je zhruba 50-tisíc eur.

Vchodom pre rezidentov

Týždenník Plus 7 dní teraz zároveň informuje o tom, že mladá bývalá modelka Katarína Szalayová býva v luxusnom miliónovom komplexe River Park. 

Portál niekoľko dní sledoval dianie pri vchode pre rezidentov, kam Szalayová chodila niekoľko dní po sebe. Plus 7 dní uvádza, že si dvere otvára špeciálnou kartou. Pri odchode z komplexu vysypávala smeti a niesla so sebou aj veci, ktoré majú ľudia bežne doma. 

Prenájmy bytov v komplexe River Park sa pohybujú od 700 eur až po viac ako 4-tisíc eur za mesiac, cena bytov na predaj prevyšuje miliónovú sumu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia