Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 11:00
Čas čítania 3:07
Viktor Kniš

6ix9ine sa pokúsil spraviť z udavačstva umenie. Neúspešne

6ix9ine sa pokúsil spraviť z udavačstva umenie. Neúspešne
HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Aj keď mu marketing ide veľmi dobre, nepodarilo sa mu nahrať album, ktorý by bol akýmkoľvek spôsobom hudobným prelomom v tom, čo ponúka nová vlna.

6ix9ine nám na novom albume s názvom TattleTales prezradil, že je pravdepodobne ešte veľa toho, čo vie a mohol by to prezradiť polícii, ak ide o jeho nepriateľov. 

Svoje udavačstvo argumentuje tým, že nikto z nás nikdy nečelil 47 rokom väzenia a kým on sedel vo väzení, my sme sedeli doma. Tekashi sa v textoch prirovnáva ku Kim Čong Unovi, nazýva sa „raketovým mužom“ a referuje aj na údajnú informáciu o tom, že je diktátor Severnej Kórei v Kóme „Rocket in me pocket like Kim Jong Un/Leave him in a coma like Kim Jong Un.“

Dobrou správou je, že Tekashi obohatil svoju slovnú zásobu o slová a metafory, len v jedinom momente si však fanúšikov pustil bližšie a prejavil sa viac ako osoba Daniela Hernandeza, nie ako kontroverzný dúhový interpret. Skladba GTL má navodiť pocit, že počúvame Tekashiho rapovať spoza mreží o tom, ako chce prísť domov. 

Odporúčané
Zlomil si ruku, pribral a vytrolloval všetkých nepriateľov v rape. Ako sa kráľ marketingu Tekashi pripravuje na vydanie albumu? Zlomil si ruku, pribral a vytrolloval všetkých nepriateľov v rape. Ako sa kráľ marketingu Tekashi pripravuje na vydanie albumu? 2. septembra 2020, 8:38

Kto vie, ak by bol 6ix9ine rovnako osobný vo viacerých momentoch, možno  by poslucháči mohli nadobudnúť pocit, že ho konečne poznajú aj inak, ako nevyspytateľný marketingový nástroj. Tekashimu nepomohol ani rozhovor v New York Times, kde sme sa o ňom dozvedeli, že by pokojne volil Donalda Trumpa.

Sám priznal, že nemá v pláne robiť hudbu, ktorá je spoločensky uvedomelá a prirovnal sa k predavačovi Big Macov. „Je to ako by si prišiel do McDonald's a opýtal si filet mignon,“ povedal Tekashi. Meniť sa nemieni. „Prečo by som mal? Toto mi zarába milióny,“ skonštatoval v rozhovore. Na tieto jeho slová upozornil v recenzii portál Yahoo. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 88432 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo je Tekashi skôr ašpirantom na Zlatú malinu ako Grammy
  • Kde je paralela medzi dúhovým raperom a teleshoppingom
  • Aké sú odhady za prvý týždeň a prečo sa Tekashimu kolegovia smejú
  • Čo sa nám na albume páčilo a čo nepáčilo
Domov
Zdieľať
Diskusia