Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2020, 22:14
Čas čítania 0:38
Adam Novosad

Minister zdravotníctva Marek Krajčí je v karanténe

NEWS MAREK KRAJČÍ
Uložiť Uložené

V piatok viedol minister Krajčí zasadnutie Pandemickej komisie vlády.

Aktualizované 6.9.2020 o 22:45 o status ministra Krajčího

Minister zdravotníctva Marek Krajčí mal skončiť v karanténe. O tomto vývoji situácie informoval portál Aktuality.sk, ktorý s odvolaním na svoje zdroje uviedol, že Krajčí sa vraj cíti dobre a nepociťuje na sebe žiadne príznaky koronavírusu, avšak v karanténe mal skončiť po tom, čo sa dostal do kontaktu s pozitívne testovanou osobu.

Krajčí už na Facebooku potvrdil, že je v izolácii. „Vzhľadom na túto situáciu zostávam ja aj ostatní členovia konzília v preventívnej izolácii. Pracovať budem teda iba z domu. Testovaní budeme v utorok. O výsledku vás budem informovať,“ napísal.

Minister zdravotníctva Krajčí skončil v karanténe
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Aktuality nespresnili, kto mal byť pozitívne testovaným človekom, s ktorým sa minister zdravotníctva stretol, ale uviedli, že Krajčí uplynulý piatok viedol zasadnutie Pandemickej komisie vlády, a tak zostáva otázne, či bude musieť do karantény nastúpiť aj niekoľko z jej členov.

Dobrou správou však zostáva, že na zasadnutí komisie mali všetci jej členovia nasadené ochranné rúška. Minister v utorok podstúpi test na ochorenie Covid-19, po ktorom v prípade negatívneho výsledku bude môcť pokračovať vo vykonávaní svojej funkcie.

Domov
Zdieľať
Diskusia