Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2020, 15:45
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Je Šajmo stratený člen Kontrafaktu? Babka mu dala 100 eur, aby sa išiel zabaviť na Grape

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

S posledným vlogom v rámci Refresher Leta sme sa vybrali do Piešťan, kde sa konal možno posledný ročník festivalu Grape.

Počas uplynulých prázdnin sme opäť oživili náš projekt Refresher Leto, tentokrát sme sa však rozhodli aj vzhľadom na situáciu zmeniť jeho koncept. Krásne kúty Slovenska boli prirodzene plné aj bez našej pomoci, a tak sme sa rozhodli  namiesto turistických pamiatok zamerať na zábavu.

Zároveň sme si dali za cieľ, že za necelý mesiac s Jägermeisterom zmrazíme celé Slovensko a už tradične sme začali na našom milovanom východe, kde to vždy žije o niečo viac ako kdekoľvek inde. Končíme v Piešťanoch na možno definitívne poslednom ročníku festivalu Grape, ktorým ťa prevedie Šajmo.

Už tradične uvidíš, ako sa Refresher dokáže na hudobnej udalosti pod holým nebom zabaviť, zároveň Šajmovi tentokrát pomohol pred objektívom aj náš kameraman Badko. Stretli sme aj Ega, ktorý nám prezradil, ako trávil čas v Piešťanoch, keď bol mladý. Zaspomínal si na svoje graffiti časy a veľa ďalšieho. 

Odporúčané
Šajmo je novým kráľom Zemplína. Na Šírave spravil rozruch ako zatiaľ nikto a zmrazil východné Slovensko Šajmo je novým kráľom Zemplína. Na Šírave spravil rozruch ako zatiaľ nikto a zmrazil východné Slovensko 20. júla 2020, 8:22
Domov
Zdieľať
Diskusia