Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2020, 13:08
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

14-ročnú Rusku s dieťaťom prepustili z nemocnice, privítal ju 11-ročný údajný otec a ich matky

NEWS RUSKO
Uložiť Uložené

Mladý pár školákov má v pláne sa o dieťa starať.

14-ročná Ruska, ktorá údajne otehotnela s o 3 roky mladším kamarátom, sa už presunula z nemocnice domov. Na Instagrame zverejnila aj fotografie, na ktorých máme možnosť vidieť, ako ju pred nemocnicu prišli privítať aj matky oboch detí s kvetmi a vrúcnymi úsvmevmi, upozornil denník Daily Mail

Školáčka porodila ešte 16. augusta, zatiaľ za jej otca považujú práve 11-ročného Ivana, aj keď už mladistvá matka povedala, že ju v skutočnosti znásilnil 16-ročný chlapec. Jej partner tak bude musieť absolvovať DNA testy, aby informácie potvrdili aj oficiálne.

Žiaci základnej školy už deklarovali, že chcú k rodičovstvu pristupovať zodpovedne, aj matka 14-ročnej prvorodičky sa už vyjadrila, že sa o vnučku bude starať. 

Odporúčané
Jeho koža sa mení na kameň. 15-ročný chlapec už nemôže sám chodiť ani dýchať Jeho koža sa mení na kameň. 15-ročný chlapec už nemôže sám chodiť ani dýchať 28. augusta 2020, 8:57

Ivanova 28-ročná matka tvrdí, že je presvedčená o tom, že otcom musí byť práve jej 11-ročný syn. Keď mal 10, so svojou o 3 roky staršou kamarátkou sa vraj zavreli v spálni. Podľa nej si neuvedomovali, čo robia. 

14-ročná Darya zatiaľ fotky dcéry nezverejňuje, je však vraj úplne zdravá, pri narodení vážila 3630 gramov a merala 53 centimetrov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Дарья Суднишникова. Мама в 14 (@uverdig_ivv),

Domov
Zdieľať
Diskusia