Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2020 o 16:40
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

Polícia v USA pátra po mužovi, ktorý objímal ľudí v obchodnom dome. Toto je moje COVID objatie, už ho máš aj ty, hovoril im

NEWS
Uložiť Uložené

Jeden z ľudí, ktorého objal, v minulosti prekonal rakovinu.

V americkom štáte Massachusetts pátra polícia po mužovi, ktorý sa previnil objatím. V obchodnom dome opakovane objímal cudzích ľudí, po objatí im oznámil, že má koronavírus a práve ich nakazil, informuje ABC News.

Odporúčané
Pozreli sme sa do najväčšieho centra pre bezdomovcov. Pri Košiciach ho prevádzkuje farár, ktorý zabehol 27 maratónov Pozreli sme sa do najväčšieho centra pre bezdomovcov. Pri Košiciach ho prevádzkuje farár, ktorý zabehol 27 maratónov 24. augusta 2020 o 13:42

Toto je moje COVID-objatie, už máš COVID aj ty

Touto vetou sa vždy vymanil z objatia a zasmial sa svojim „obetiam“ do tváre. Muž v čiernom tričku a maskáčových nohaviciach objímal náhodných okoloidúcich v pobočke Walmartu, jednom z miestnych obchodných domov. K incidentu došlo 15. augusta okolo siedmej večer.

Podľa miestnej polície muž najskôr niečo vzal z rúk svojich „obetí“, následne ich objal. „Len ti dávam COVID objatie, teraz máš COVID aj ty,“ povedal im pri tom. Napokon so smiechom odkráčal. Takto mal objať niekoľkých ľudí, vrátane jedného človeka, ktorý v minulosti bojoval s rakovinou.

Po mužovi už pátra polícia, ktorá začala tresné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví a vyhrážania sa, uvádza portál Masslive. Hoci zatiaľ úrady nevedia, či má podozrivý muž naozaj COVID-19, v zmysle miestnych zákonov ide o nebezpečné vyhrážanie sa. V prípade, že ho má a naozaj niekoho nakazí, tak ho budú stíhať aj za ublíženie na zdraví.

Domov
Zdieľať
Diskusia