Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2020, 17:55
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik

Zápas Slovana Bratislava v predkole Ligy majstrov sa ruší. Koronavírus objavili aj v náhradnom tíme

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vladimír Weiss ml. nie je jediným hráčom Slovana s pozitívnym testom na COVID-19.

Plánovaný zápas prvého predkola Ligy majstrov na ihrisku KÍ Klaksvík z Faerských ostrovov medzi Klaksvíkom a Slovanom Bratislava je definitívne zrušený. Futbalové stretnutie sa malo odohrať najprv v stredu, pre pozitívny test koronavírusu Vladimíra Weissa ml. ho spočiatku presunuli na piatok s tým, že zápas odohrá náhradný tím. 

Odporúčané
Hráčom Slovana Bratislava, ktorý sa nakazil koronavírusom, je Vladimír Weiss mladší Hráčom Slovana Bratislava, ktorý sa nakazil koronavírusom, je Vladimír Weiss mladší 18. augusta 2020, 11:41

Slovan preto poslal na Faerské ostrovy náhradné mužstvo, zložené z juniorov a z hráčov, ktorí sa nedostali do pôvodnej nominácie Nakoniec sa však zápas zrušil úplne.

Ako informuje portál Nordlysid.fo, ukázalo sa, že aj v náhradnom tíme belasých bol pozitívne testovaný hráč. Potvrdil to aj opakovaný test, meno hráča však doposiaľ nie je známe.

Či sa bude konať nejaký náhradný zápas, alebo Slovan prehrá kontumačne, ešte rozhodne UEFA. „Domáci robia všetko pre to, aby sa nehralo,“ uviedol generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Zápas Slovana Bratislava v predkole Ligy majstrov sa ruší. Koronavírus objavili aj v náhradnom tíme
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia