Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2020, 14:04
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Slováci zbierajú peniaze na jednosmernú letenku pre Ľuboša Blahu. Chcú ho poslať do Bieloruska za kamarátom Lukašenkom

NEWS ĽUBOŠ BLAHA
Uložiť Uložené

Poslanec Ľuboš Blaha sa vraj má presťahovať do svojej obľúbenej zeme.

Voľby v Bielorusku, ktoré podľa spochybnených oficiálnych štátnych výsledkov vyhral súčasný prezident Alexandr Lukašenko, spustili v krajine vlnu demonštrácií a protestov.

Aj keď momentálne nikto nevie, ako situácia dopadne, počas uplynulého víkendu napadlo členom mládežníckej organizácie politickej strany Sloboda a Solidarita zažartovať si na účet poslanca Ľuboša Blahu.

Odporúčané
Chuck Norris poslal odkaz Lukašenkovi: Prestaň s tým, čo robíš, lebo ťa donútim plakať Chuck Norris poslal odkaz Lukašenkovi: Prestaň s tým, čo robíš, lebo ťa donútim plakať 17. augusta 2020, 6:54

Na svojej facebookovej stránke zverejnili virtuálnu letenku s menom poslanca, ktorú vystavila imaginárna letecká spoločnosť CCCP Airlines a smeruje z Bratislavy do Minska. Vraj sa tam má Blaha odsťahovať za svojím milovaným Lukašenkom, ktorý je preňho ideálnym lídrom krajiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia