Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2020, 18:21
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Tom Cruise a Elon Musk chystajú akčný film, ktorý sa bude nakrúcať vo vesmíre. Stáť má 200 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že prvý film natočený vo vesmíre bude skutočnosťou.

Pred pár týždňami prišlo Deadline so správou, že Tom Cruise spojil sily s NASA a Elonom Muskom a jeho SpaceX programom. Dali si totiž za úlohu natočiť akčný film priamo vo vesmíre.


Pôjde tak o historicky prvý film natočený mimo planéty Zem. Malo by ísť o celkom nový projekt, do ktorého sa dnes už 57-ročný herec plánuje pustiť s režisérom Dougom Limanom (nakrútili spoločne skvelé Edge of Tomorrow). Portál Deadline svoju pôvodnú správu rozširuje o ďalšie detaily. 

Odporúčané
Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? 25. júla 2020, 10:15

Informujú, že NASA, SpaceX a tím okolo Toma Cruisa sa spojili s Universalom, ktorý bude film distribuovať a zaplatí ho. Podľa Deadline sa na hovore cez Zoom s predstaviteľmi štúdia Universal spojili Tom Cruise, Christopher McQuarrie (scenárista a režisér posledných a budúcich dielov Mission: Impossible), producent PJ van Sandwijk a Doug Liman, režisér Edge of Tomorrow. 

Načrtli im príbeh a odhadli, že jeho natočenie by vyšlo na sumu okolo 200 miliónov dolárov. Nemali pritom ani len scenár, ktorý Liman ešte len píše. Universal mal na návrh prikývnuť.

Aj takto vyzerá šialenstvo okolo Toma Cruisa. Predať prvý film natočený vo vesmíre za 200 miliónov cez Zoom. 

Tých 200 miliónov je orientačných a nás by ešte zaujímalo, aké veľké bude pri tomto filme poistenie a kto si ho vôbec zoberie na krk. Universal spoločne s Cruiseom a ostatnými budú opäť prepisovať históriu a my sa už nevieme dočkať ďalších detailov. Ak sa snímka skutočne natočí, Cruise už bude mať po šesťdesiatke. 

Domov
Zdieľať
Diskusia