Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2020, 10:15
Čas čítania 10:26
Dominik Vetrák

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?

FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY
Uložiť Uložené

Na ktoré filmy sa od našich obľúbencov z Hollywoodu tešíme najviac?

Napriek koronakríze niektoré štúdiá pokračujú v natáčaní nových filmov. Môžeme sa tak pozrieť do budúcnosti a ukázať ti, na čom pracujú tvoji obľúbení herci.

Ide o subjektívny výber 10 našich najobľúbenejších hercov súčasnosti. Na rovnakom zozname mien sa nikdy všetci nezhodneme, no ak bude mať článok úspech, pozrieme sa aj na ďalších milovaných hercov. 

Odporúčané
Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac? Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac? 12. júla 2020, 8:18

1. Tom Cruise

Miláčik publika a adrenalínový šialenec sa najbližšie predstaví ako Maverick, nebojácny pilot stíhačiek v pokračovaní dnes už kultového Top Gun. Top Gun: Maverick natočí Joseph Kosinski (Tron 3D, Only the Brave, Oblivion), takže by malo ísť o skvelý film. Cruise počas natáčania lietal v ozajstných stíhačkách a rovnako to vyžadoval aj od svojich kolegov.

Snímka bola nedávno presunutá na leto 2021. Následne nás čaká ďalší adrenalínový zážitok, aký nám vie doručiť jedine Tom Cruise. 

Mission: Impossible 7 a 8

Hneď po Top Gun sa Cruise vrhol na natočenie dvoch ďalších dielov z geniálnej série Mission: Impossible. Za režisérsku stoličku si znovu sadol Christopher McQuarrie (M:I – Rogue Nation a Fallout), pričom sa už klasicky postaral aj o scenáre.

Vrátiť sa mali viacerí preživší z minulých dielov a vzhľadom na kvalitu posledných častí sa na tie ďalšie tešíme. Premiéry sú momentálne odložené na november 2021 a november 2022. 


Edge of Tomorrow 2

Pokračovanie vynikajúceho sci-fi od Douga Limana, v ktorom si zahral po boku Emily Blunt, je na spadnutie už dlhé roky. Scenár je hotový a v podstate sa čaká už len na to, kedy budú mať všetci traja voľný kalendár.

Zdá sa však, že to chvíľu potrvá, keďže Cruise sa s režisérom Limanom dohodol aj na ďalšom filme. Vesmírny film v spolupráci so SpaceX a NASA, údajne nazvaný Luna Park, budú skutočne natáčať vo vesmíre. Na viac informácií si budeme musieť počkať, no určite to bude extrémne drahá produkcia.


2. Will Smith

Will Smith sa konečne vrátil tam, kam patrí – na vrchol Hollywoodu, z ktorého zišiel po tom, čo sa snažil nakopnúť kariéru svojho syna. To je však minulosťou a herec nám bude chcieť svoje schopnosti dokázať aj v životopisnej dráme King Richard, kde stvárni otca slávnych tenisových sestier Williamsových. 

Bad Boys 4

Po vynikajúcej trojke sa dočkáme aj ďalšej časti. Všetci sa modlíme za to, aby ju znova zrežírovali Adil El Arbi a Bilall Fallah, tvorcovia trojky. Tí majú zrazu množstvo ponúk z celého Hollywoodu, pričom majú natočiť aj Policajta z Beverly Hills 4. V štvorke sa, samozrejme, vráti aj Martin Lawrence.

Bright 2

Smitha čaká ešte jeden sequel. Bright 2 bude opäť fantasy sci-fi z dielne Netflixu. Smith a Joel Edgerton si zopakujú roly policajtov v nehostinnom svete. Réžie sa po Davidovi Ayerovi zodpovednom za jednotku chopí Louis Leterrier (Now You See Me, Incredible Hulk, Grimsby, Kuriér). 

Odporúčané
50 najočakávanejších filmov roka 2024 (2. časť) 50 najočakávanejších filmov roka 2024 (2. časť) 5. januára 2024, 12:30

Smith kývol aj na ponuku zahrať si v biografii The Council. Malo by ísť o mafiánsky film zo 70. rokov o zločineckých organizáciách v Harleme. Čo sa sequelov týka, nespomenuli sme Aladina. Na tom Disney údajne už pracuje, no oficiálne to potvrdené nie je (rovnako, ako Willova účasť). No najviac si prajeme, aby raz natočil aj Hancocka 2.


3. Brad Pitt

Pitt sa vrátil v roku 2019 s dvoma vynikajúcimi filmami. Nezabudnuteľné sci-fi Ad Astra a tarantinovka Once Upon a Time in Hollywood zdobia jeho filmografiu, no tento rok si dá pauzu. Potom sa však objaví v Babylone.

Damien Chazelle (The First Man, Whiplash, La La Land), Brad Pitt a Emma Stone? Babylon sa po svojom ohlásení stal automaticky jedným z najočakávanejších filmov roka. Brad Pitt sa nechal počuť, že sa už vo filmoch tak často objavovať nebude a hodlá si vyberať len tie najzaujímavejšie projekty.

Film s jedným z najlepších režisérov poslednej dekády sa mu zjavne zapáčil. Dej by mal byť zasadený do Hollywoodu, viac ale nevieme.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 86809 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké filmy natáča Margot Robbie, kedy ju uvidíme ako Harley Quinn a ako nahradí Johnnyho Deppa.
  • Ktorý sci-fi, horor a akčný blockbuster chystá Ryan Gosling.
  • Kto si zahrá Cruellu v hranom remake 101 dalmatíncov.
  • Či uvidíme pokračovania pre The Old Guard, Atomic Blonde a Mad Maxa s Charlize Theron.
  • Ktorá sexy a pôvabná Bond girl stvárni Marilyn Monroe vo filme od Netflixu.
  • Aké filmy chystajú Dwayne Johnson a Leonardo DiCaprio. 
Domov
Zdieľať
Diskusia